Sjenila

Izrađujemo i montiramo sve vrste komarnika, unutarnje žaluzine, rolo zavjese i plisse zavjese. Sve izrađujemo po mjeri. Kontaktirajte nas za termin izmjere i preporuku vrste sjenila.

Komarnici su vrlo jednostavno i praktično rješenje za zaštitu vašeg doma od kukaca. Laka montaža, jednostavno održavanje i dugotrajnost čine komarnik odličnim odabirom za zaštitu. Prikladne su za sve vrste prozora u domovima, poslovnim prostorima, restoranima i kafićima. Sami komarnici ne sprječavaju ulazak svjetlosti u vašu prostoriju.

Unutarnje žaluzine (venecijaneri) - su odlična zaštita od sunca, vrlo ih je lako održavati i oku su ugodnog dizajna te su iz tih razloga super odabirom sjenila. Lake su za postavljanje, a velika paleta boja pruža zaštitu od sunca i pogleda. Idealne su za ugradnju na postojeće ili nove prozore u vašem domu, a isto tako i za poslovne objekte. Vrlo jednostavnim korištenjem možete sami prilagoditi ulazak svjetla.

Rolo zavjese - odličan odabir za zatamnjivanje prostora. Vrlo je praktična i laka za korištenje, a veliki odabir tkanina pruža funkcionalnost i dizajn po želji svakog. Tkanine pružaju potpuno zamračivanje, polu zamračivanje ili estetski efekt. Sami možete prilagoditi količinu svjetlosti koja ulazi u Vaš stan.

Plisse zavjese - pružaju odličnu zaštitu od svjetlosti te pogleda. Prikladne su za sve vrste prozora. Sjenilo je u obliku harmonike te je moguće otvaranje i zatvaranje od dolje prema gore i od gore prema dolje što omogućava fleksibilnost prilikom potpunog ili djelomičnog zamračivanja. Tkanina za plisse ima mnoštvo što omogućuje vrlo lak odabir.